aliments “TÒXICS”

Hi ha una sèrie d’aliments que ingerim molt sovint, i que no sóm conscients de la quantitat de conservants, químics i altres additius, que a llarg plaç, són dolents pel nostre organisme.

A continuació us deixem tres dels aliments “tòxics” més ingerits:

  • Xarop de blat de moro alt en fructosa: És el cas dels refrescs, d’alguns postres i del menjar ràpid.
    • Els efectes principals són l’obesitat, la resistencia a la insulina i malalties al cor.

  • Sabors artificials: Estàn presents en les galetes, aliments processats, dolços, gasoses… Dins d’aquest grup, existeixen més de 100 additius químics diferents.
    • Els seus efectes principals són les al·lèrgies i les reaccions del comportament, com pot ser l’hiperactiviat.

  • Emulsionants: Estàn en la llet xocolatada, el gelat, el formatge cottage, i en els preparats per lactants.
    • Són aliments processats que romanen en el cos durant anys.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

< !-- #site-content -->

© 2020 g-three i el teu benestar

Logotip de Webs al punt Servei Hosting Dinahosting
Licencia de Creative Commons
Este obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional